OBS loopt voor Ride for the Roses

Leerlingen van OBS Kudelstaart gaan hun beste beentje voorzetten om geld in te zamelen voor de Ride for the Roses. Letterlijk hun beste beentje, want ze gaan proberen om zoveel mogelijk rondjes te lopen tijdens de door de school georganiseerde sponsorloop op vrijdagmiddag 4 september.

De komende dagen zullen de kinderen bij hun familie, buren, vrienden en kennissen langs te deur gaan om te vragen of ze hen willen sponsoren met een klein bedrag per rondje of een totaalbedrag. Al het ingezamelde geld wordt dan bij elkaar opgeteld en later met een grote cheque overhandigd aan de projectleider van de lokale organisatie van de Ride for the Roses.

De school maakt hiermee een vuist tegen kanker. “Ik vind het belangrijk dat ook kinderen leren dat het belangrijk is om hun steentje bij te dragen, thuis, op school en in de samenleving,” zegt Margriet van der Zalm, directeur OBS Kudelstaart. “Dat je door iets kleins te doen samen iets groots kunt bewerkstelligen, namelijk een bijdrage leveren aan het bestrijden en genezen van een ziekte die groot en klein kan treffen.”

Foto: OBS Kudelstaart houdt regelmatig sponsorlopen voor goede doelen. Sneeuw of regen, niets houdt ze tegen (foto 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel