NL Doet: snipperdag op Historische Tuin

In het kader van NL Doet kunnen liefhebbers volgend weekend weer aan de slag. In totaal zijn er zeven verschillende klussen aangemeld waarvoor vrijwilligers gezocht worden. Scouting Tiflo heeft een klus op een recreatie-eiland, de SPIE gaat de Westeinderplassen schoonmaken, op de kinderboerderij wordt gewerkt aan de speeltuin, Ons Tweede Thuis zoekt vrijwilligers voor een koffie-ochtend en op De Historische Tuin wordt het pad vernieuwd.

Op vrijdag 15 maart vraagt De Historische Tuin extra handen om het centrale pad voorbij de rozenkas tot aan de ringvaart van verse houtsnippers te voorzien. Deze routineklus is gelijk ook het startsein voor het nieuwe seizoen. 

Deelnemers worden rond 9:00 uur ontvangen met koffie en wat lekkers. Na een beknopte uitleg van de tuinchef wordt de klus aangepakt. Tussen de middag wordt er een lkunch verzorgd en op gezette tijden is er een pauzemoment. Rond 15:30 uur zit de werkdag erop. Zie voor meer info en aanmelden ONZE AGENDA.

Voor het bekijken en aanmelden voor alle overige klussen in Aalsmeer, zie de website van NL Doet

Foto's: het pad van De Historische Tuin, hier tijdens het Flower Festival van 2018, krijgt nieuwe houtsnippers. Foto's archief AV

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin