Nieuwe naam, nieuwe focus: Debo presenteert rebranding

Het team van debo (foto pr)

Met trots kondigt het voormalige Deboprojects haar rebranding aan naar ‘Debo’. Deze verandering markeert een nieuwe fase in de evolutie van het bedrijf, dat nu volwassen is geworden met een vernieuwde focus en strategie.

Debo legt haar focus nu volledig op het ontwikkelen van software en high-end websites specifiek voor de Food & Agri-sector. “Onze groei en evolutie in de afgelopen jaren hebben ons geleid naar deze specialisatie. Samen met ons team en onze klanten willen we bouwen aan successen en een gezond, toekomstgericht eco-systeem,” aldus Harm Koningen, mede-eigenaar van Debo.

Dynamisch
Het nieuwe logo van Debo weerspiegelt de kernwaarden en ambities van het bedrijf. Het symbool staat voor een kloppend eco-systeem waarbij alle onderdelen samen één geheel vormen. Het ontwerp is dynamisch, wat duidt op een bedrijf in beweging en met een sterke drive. In het logo zie je de kernwaarden fun, groei, grenzeloos, gewoon doen en samen terugkomen. Hoe? Daarvoor moet je team Debo gaan volgen, hun verhaal zegt genoeg.

Kloppend eco-systeem
De kleuren zijn zorgvuldig gekozen: positief groen dat moderniteit en frisheid uitstraalt, en navy blauw dat staat voor kwaliteit, ervaring, deskundigheid en betrouwbaarheid. Deze kleurencombinatie geeft ook een knipoog naar de Food & Agri-sector, waar Debo haar expertise inzet. Het symbool staat voor een kloppend eco-systeem waarbij alle onderdelen samen een dynamisch geheel vormen.

De overstap van ‘Deboprojects’ naar ‘Debo’ is niet alleen een naamswijziging. “Het is compacter, sterker en duidelijker. Het vertegenwoordigt wie we nu zijn en waar we naartoe willen,” aldus Dennis Kaijser, mede-eigenaar van Debo.

Over debo
Debo, voorheen bekend als Deboprojects, is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van software en high-end websites voor de Food & Agri-sector. Met een toegewijd team en een duidelijke visie streeft Debo ernaar om samen met haar klanten te bouwen aan successen en een duurzame toekomst.

(Partnerbijdrage Debo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin