Nieuw politiebureau volgend jaar in gebruik

Door: redactie. Vrijdag 16 juni is officieel gestart met de bouw van een nieuw politiebureau voor het basisteam Aalsmeer-Uithoorn. Het nieuwe bureau komt aan de Koningin Máximalaan tussen de Algemene Begraafplaats aan de Noorddammerweg en Gezondheidscentrum Waterlinie .

In plaats van een eerste paal, werd het officiële moment gemarkeerd met het ingraven van een zogenaamde tijdcapsule in de fundering waarin foto’s, politiebadges en een brief over de politie anno 2023 zitten verpakt. De handeling werd uitgevoerd die door de twee langst dienstdoende agenten van het team.

Bij het officiële startschot waren burgemeester Gido Oude Kotte en zijn Uithoornse collega Pieter Heiliegers aanwezig. “Wij zijn blij dat inwoners van Aalsmeer straks weer dichterbij een fysiek politiebureau kunnen binnenlopen,” zo liet Oude Kotte weten.

Inwoners van Aalsmeer kunnen tot die tijd zoals de laatste jaren gebruikelijk, op afspraak terecht bij het politieloket in het raadhuis van Aalsmeer. Voor het doen van aangifte moet een afspraak worden gemaakt via 0900-8844 of www.politie.nl. Het oude politiebureau aan de Dreef in Aalsmeer is sinds 2020 gesloten. Het wordt nog wel door de politie gebruikt om collega’s te laten revalideren.

(Foto Gemeente Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin