Nieuw jaar, nieuwe kansen

Alle lezers wensen we een bijzonder gelukkig 2020 toe. We hopen dat de champagne gesmaakt heeft, het vuurwerk heeft geholpen om het jaar knallend te beginnen en dat het jaar 2019 gezellig afgesloten is. Als redactie kijken we uit naar wat nieuwe jaar brengen zal.

Voor ons wordt volgende week dinsdag 7 januari wat dat betreft een heel spannende dag. Dan hebben we niet alleen een nieuwjaarsreceptie, de eerste officiële in ons bestaan, we lanceren ook een geheel vernieuwde website.  Exact zes jaar na de start van AalsmeerVandaag vonden we dat de site aan vernieuwing toe is.

Achter de schermen wordt er momenteel driftig gesleuteld om alle enen en nullen de juiste kant op te krijgen. Het komt allemaal goed, zo vertrouwen de techneuten ons toe. Voor ons is deze vernieuwing en de samenwerking met de firma Debo Projects reden voor een feestelijk begin. We willen u als onze gewaardeerde en trouwe lezer daarom van harte uitnodigen daarbij aanwezig te zijn. Dus schroomt u vooral niet en komt u gezellig naar De Oude Veiling om de lancering bij te wonen. De deuren staan vanaf 20:00 uur open.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

2 reacties

  1. Allereerst de Beste Wensen voor 2020. Bedankt voor de uitnodiging en benieuwd naar de nieuwe website. Tot a.s. dinsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin