Nieuw bestuur Buurthuis Hornmeer heeft blik op de toekomst

Het nieuwe bestuur met vlnr Joëlle Rosenboom, Paul Schouten, Manon de Jong, Guus Droppert en Hans Combee (Foto: pr)

Door: redactie. Na diverse oproepen en een lange zoektocht is het Stichting Buurthuis Hornmeer gelukt om een voltallig bestuur samen te stellen.

Het nieuwe bestuur bestaat uit een mix van ervaren bestuursleden en nieuwkomers. Nieuwe voorzitter is Hans Combee, penningmeester is Joëlle Rosenboom en secretaris Manon de Jong. Het bestuur wordt gecompleteerd door algemeen bestuursleden Paul Schouten en Guus Droppert. Met hun jarenlange ervaring in verschillende sectoren en een gedeelde passie voor de buurt, is het nieuwe bestuur van de stichting vastberaden om het buurthuis tot een levendige ontmoetingsplek te maken voor alle inwoners van zowel de Hornmeer als daarbuiten.

Vergroten van betrokkenheid
Het bestuur geeft aan ambitieuze plannen te hebben, waaronder het organiseren van diverse activiteiten en evenementen, het versterken van de samenwerking met lokale partners en het vergroten van de betrokkenheid van de buurtbewoners. Ook streeft zij naar een duurzame bedrijfsvoering, met een blik op de toekomst. Het nieuwe bestuur maakt zich sterk voor een toegankelijk buurthuis, waar iedereen zich welkom en gehoord voelt in een veilige en vertrouwde omgeving en kijkt uit naar een positieve samenwerking met de buurtbewoners en staat open voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin