Nicole vd Zwaard gaat er met auto vandoor

Voor het tiende jaar achter elkaar liet de vereniging van Bloemenzegelwinkeliers gisteravond de jaarlijkse prijzenregen neerdalen over het winkelende publiek. Ondanks de groei van internetwinkels werden er opnieuw meer volle boekjes ingeleverd dan ooit. Maar liefst 22.000 werden er geteld, 1000 meer dan vorig jaar. Uit die indrukwekkende stapel had notaris Geert Labordus er 26 geselecteerd die voor de hoofdprijs in aanmerking kwamen. De gelukkige was Nicole van der Zwaard. Zij ging aan het eind van de trekking met de KIA naar huis.

Althans met het vooruitzicht ervan. De door Vaneman Automotive beschikbaar gestelde en door de zegelvereniging meebetaalde auto ter waarde van 12.000 euro moet nog rijklaar worden gemaakt.

Annemieke Treur reikt een prijs uit aan een van de winnaars

Extra loterij
Een uitnodiging krijgen voor de eindejaarstrekking is op zich al een feestje. De zekerheid van een prijs is er al, alleen het afwachten van de grootte is spannend. Hopende dat hun naam zo lang mogelijk niet genoemd werd, zaten de 26 genodigden met partner te wachten in de veilingbankjes van het voormalige Bloemenlust. Als eerste viel de naam van de familie Van Vliet uit Rijsenhout. De in Aalsmeer geliefde ijscoman en zijn echtgenote kregen een waardebon van Bertram en Brood van 25 euro. “Niet te vroeg weggaan,” had gastvrouw Annemieke Treur, de aanwezigen voorgehouden, “aan het einde is er nog een extra loterij waarbij iedereen evenveel kans maakt.”

Toon Hermans
De bekendmaking werd gedaan door oud-burgervader Hoffscholte die bij aanvang als een volleerde maestro de zaal uit volle borst mee liet zingen met een eigen versie van ’24 Rozen’. Dat hij daarmee enkele jeugdigen in de zaal kennis liet maken met Toon Hermans, was mooi meegenomen in het kader van de culturele opvoeding.

Nicole van der Zwaard en haar zoon Silvan beseffen dat de hoofdprijs naar hen gaat

Zenuwen
Natuurlijk is er een lichte teleurstelling als je naar huis mag met een waardebon van 25 euro voor een bloemstuk, als de kans op een auto, hij stond in de hal te pronken, zo dichtbij ligt. Vanaf de prijzen-top-10 begon het interessant te worden met prijzen van een waarde boven de 200 euro. Aangekomen bij de laatste twee prijswinnaars, gierden de zenuwen de twee nog niet genoemde prijswinnaars haast zichtbaar door de keel. De ook niet misselijke Etosbon van 750 euro ging naar S. Ekelmans, de hoofdprijs was voor de Aalsmeerse Nicole van der Zwaard. Die was zo verbouwereerd dat ze haar zoon Silvan de tribune afstuurde om de sleutel in ontvangst te laten nemen.

Die had aan het begin van de avond al tegen zijn moeder gezegd dat ze gewoon die auto zouden gaan winnen. Dat die bluf zo uit zou pakken had moeder Nicole getuige haar reactie toch niet gedacht.

De winnaars naast Dirk van der Wal van Vaneman Automotive en Annemieke Treur van de Bloemenzegelwinkeliers

Top 10 prijswinnaars:

  1. Waardebon € 500,= Vishandel Veerman: C. Joore uit Rijsenhout
  2. Elektrische step van Hartenlust: Cora Brouwers uit Nieuw Vennep
  3. Waardebon €250,= Sparnaaij Juweliers: I. Vukadin uit Aalsmeer
  4. Pakket Dio vd Zwaard €250,=: H. Verhaar uit Aalsmeer
  5. Bestekset Annemiekes Kramerie: G. Veerhuis Aalsmeer
  6. Wollen trui Gentlemen’s Place: M Benschop uit Aalsmeer
  7. Martinez Chocolade €75,= H. Tates uit Aalsmeer
  8. Boekenpakket €65,= Boekhuis: Anke Schreuder

De extra prijs van 250 euro aan waardebonnen ging naar I. Vukadin.

Foto’s en tekst Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van Martinez Chocolade

(advertentie)

 

Eén reactie

  1. Een Etosbon ter waarde van 750 gulden heeft wel heel erg lang op de plank gelegen; ….. 🙂 Maar dat S. Ekelmans er blij mee was wil ik best geloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin