Na tekeningen ook boek van verpleegkundige Jennifer Bergkamp

Jennifer Bergkamp tijdens de presentatie (Foto pr)

Door: redactie. Vrijdag 12 mei vond in het Art Centre aan de Aalsmeerderweg de presentatie plaats van het door verpleegkundige Jennifer Bergkamp geschreven boek ‘Lofzang’. Geen toevallige datum; het was de dag van de zorg.

Jennifer Bergkamp is wijkverpleegkundige met specialisatie palliatieve zorg en werkt voor Buurtzorg NL. De vaak intense ervaringen van haar werk verwerkt ze door erover te schrijven. In heldere stijl legt ze bloot wat er gebeurt in haar dagelijks leven. Haar teksten worden ondersteund door portrettekeningen van eigen hand. Bergkamp is onder meer bekend van de expositie Helden in de Zorg in het Oude Raadhuis waar ze haar tekeningen toonde. Het boek ‘Lofzang’ is uitgegeven door de Kudelstaartse Mandy van der Zwaard.

Wethouder Willem Kikkert die een boek in ontvangst mocht nemen sprak zijn waardering uit voor het werk van verpleegkundigen zoals Jennifer en noemde Thuiszorg van onschatbare waarde voor veel mensen. Naast de wethouder en familie waren collega’s van werkgever Buurtzorg aanwezig.

‘Lofzang’ is te bestellen via de website pencil-art.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin