Multisupplies voltooit trilogie in ‘Slag om Aalsmeer’

Team Multisupplies

Door: redactie. Twee jaar achter elkaar kon bedrijvenspel ‘De Slag om Aalsmeer’ niet worden georganiseerd. Daarom was reikhalzend uitgekeken naar afgelopen woensdag, de dag dat de plaatselijke Lions het evenement weer hadden opgetuigd. Het clubhuis van FC Aalsmeer was het strijdtoneel, winnaar werd voor de derde maal het team van Multisupplies. De grote winst zat hem in het bedrag van 7500 euro dat werd binnengehaald voor ouderen met dementie.

De avond begon met een buffet voor de 125 deelnemers. Verdeeld over 25 teams werd hiermee een nieuw record gevestigd. Na de maaltijd mochten ze aan de bak. Elke vier minuten mochten de teams zich buigen over een reeks nieuwe vragen. Snelheid was dus vereist. Net als kennis en slimheid. Met die combinatie zit het bij Multisupplies kennelijk erg goed. Tweede werd Fysio & Fitness Kudelstaart die met miniem verschil van slechts 0,3 punt het team van MJK Advies achter zich liet. Onder de overige deelnemers waren enthousiaste teams van onder meer Renault Nieuwendijk, De Vries Scheepsbouw, De Rijk bv, Meer Vastgoed, Van der Driftbouw en een combinatie van CDA/VVD. De poedelprijs ging naar het team van Glashandel Accuut waarbij ook burgemeester Gido Oude Kotte was aangeschoven.

Fietstocht door Aalsmeer
Na de prijsuitreiking was ‘de vloer’ voor Ellen Carels en Tristian van der Jagt, verantwoordelijk voor het bewegingsprogramma voor kwetsbare ouderen met dementie in wijkgebouw Irene, een initiatief van Zorgcentrum Aelsmeer. De twee gaven een helder inzicht in de vele facetten van dementie. De cheque die zij overhandigd kregen wordt gebruikt voor de aanschaf van een hometrainer met scherm waarmee de doelgroep een virtuele fietstocht kan maken door Aalsmeer en andere plaatsen. Goed voor de beweging en het ophalen van herinneringen.

Stimulans
Tot besluit vertelden vertegenwoordigers van een viertal eerder gesteunde goede doelen, te weten Mike Multi Foundation, Ruben Spaargaren, de Kinderboerderij en Downtown Ophelia, over de manier waarop zij hun eerder ontvangen cheque besteed hebben. Als stimulans ontvingen alle vier een cheque van 750 euro.

(Foto’s Anton Temme)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin