Morgen weer kerstbomen slepen

Morgenmiddag kun je op straat weer veel kinderen tegenkomen slepend met een kerstboom. De gemeente stimuleert het inzamelen van de bomen en betaalt per exemplaar vijftig cent.

Voor mensen die in een woonwijk wonen met veel kinderen in de buurt is het een idee om de kerstbomen begin van de middag op de plek te leggen waar normaal gesproken de vuilcontainers worden geleegd. De kans is groot dat ze opgehaald worden door fanatieke kinderen die een centje bij willen verdienen.

Speciale inleverlocaties
Maar zelf naar de verzamelplaats gaan kan natuurlijk ook. En als de bomen voor 16.00 uur niet zijn weggehaald dan kunnen ze altijd nog in stukken in de groencontainer of weggebracht worden naar De Meerlanden aan de Zwarteweg 77a. Dit kan tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur.

Op woensdag 7 januari is er op diverse locaties in de wijken een kerstbomeninzameling, overal tussen 13.00 en 16.00 uur.
 Kudelstaart: Schweitzerstraat (parkeerterrein voor de basisschool)
 Oost: Irenestraat (bij buurthuis Het Middelpunt)
 Stommeer: Jac. P. Thijsselaan (bij gymzaal)
 Dorp: gemeentehuis (Raadhuisplein)

Veel kerstbomen op deze verzamelplekken betekent vrijdagavond een grote kerstbomenverbranding op de hoek (beneden aan de dijk) Stommeerkade, Aalsmeerderweg en het fietspad Bielzenpad.

Foto: kinderen kunnen een zakcentje verdienen door kerstbomen te verzamelen en morgenmiddag weg te brengen. (foto archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel