Morgen langs kraampjes struinen in Kudelstaart

In en rond winkelcentrum Kudelstaart wordt morgen, woensdagmiddag 15 juni van 14.00 tot 21.00 uur weer de jaarlijkse grote jaarmarkt gehouden. Er komen meer dan honderd  kramen waar verschillende winkeliers, marktkooplui, bedrijven, verenigingen en creatieve hobbyisten hun spullen aan de man proberen te brengen.

Initiatiefnemer Richard Piller organiseert deze jaarmarkt dit jaar voor de 22ste keer en heeft er weer zin in. “Net als andere jaren zal er weer muziek zijn op het middenplein waar ook een terras staat. En de dames van SV Omnia komt weer leuke demonstraties geven.”

Clown
Naast de verkoop van allerlei soorten spullen, zoals kleding, sieraden, schoenen, tassen, speelgoed, cadeau- en tuinartikelen, etenswaar en nog veel meer, zijn er ook verenigingen en goede doelen aanwezig.

De kinderen kunnen zich onder andere vermaken bij de stand van kinderopvang Snoopy waar ze onder andere geschminkt kunnen worden. Ook zal er weer een clown zijn die de kinderen bezig houdt met zijn grappen, trucjes en spelletjes.

Foto's: De jaarmarkt in 2015 (archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel