Morgen Bring & Buy middag voor Emma Kinderziekenhuis

Serviceclub Inner Wheel Aalsmeer organiseert zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur een Bring & Buy middag bij Watersportvereniging de Nieuwe Meer. Iedereen is welkom om spulletjes te brengen en rond te neuzen tussen andere snuisterijen, zoals boeken, sieraden, cadeauartikelen, shawls en meer.

De opbrengst gaat naar het Emma Kunstatelier van het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Zieke kinderen worden even uit hun ellende van behandelingen, onderzoeken en prikken gehaald door het doen van allerlei creatieve activiteiten. Kunstkarren met verf, klei, papier, kralen en meer rijden langs de kamers van de kinderen om ze even te laten vergeten dat ze ziek zijn.

Fondsenwerving
Inner Wheel Aalsmeer is een serviceclub die is aangesloten bij International Inner Wheel. De organisatie staat voor vriendschap, het werven van fondsen en het bevorderen van internationale contacten.  

In het kader van de fondsenwerving heeft Inner Wheel Aalsmeer zich ten doel gesteld om, gedurende twee jaar, zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het Emma Kunstatelier, zodat ze uit kunnen breiden. 

Foto: Door het Emma Kunstatelier vergeten kinderen even dat ze ziek zijn (foto AMC)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin