Modellen trotseren winters weer

Door: redactie. Vlak voordat de badpakkenronde moest beginnen, dwarrelde er een griezeltje sneeuw over Aalsmeer Centrum neer. De modellen lieten zich door de winterse neerslag en de gure wind niet weerhouden en stapten dapper in hun strandkleding over de rode loper, uitgerold in de Zijdstraat tussen café De Praam en de Doopsgezinde kerk. Het contrast kon niet groter zijn met toeschouwers en winkelend publiek in winterjassen gehuld.

Zaterdag vond het eerste Fashion Paas Event plaats in Aalsmeer Centrum. Op twee locaties was een ‘catwalk’ gerealiseerd waarop verschillende mannequins op wisselende tijden de nieuwste kleding en accessoires van de dertien modezaken uit het dorp toonden. Kleding, schoenen, tassen, zonnebrillen; alles kwam voorbij. De winkels hadden klanten bereid gevonden om de shows te lopen, wat een mooie mix opleverde van dames en heren in alle leeftijden. Ook kinderen stalen de show en showden de zomermode als volleerde modellen. Presentator Devon Donovan zong tussendoor nog enkele liederen ter verhoging van de stemming. Twee kapsalons uit dorp zorgden voor de styling van de modellen en het nieuwe Teddy’s Town en Slagerij Steen verzorgden de hapjes en drankjes. Alsof dat alles nog niet genoeg was liep er ook nog een Paashazenband muziek makend rond.

De winnaar van de prijsvraag die aan het event verbonden was, werd Jester Mik. Zij kreeg een waardebon van 250 euro. De shoptegoedbonnen van 50 euro gingen naar Kate Klaassen en Kilian de Vink. De chocolade paashazen werden gewonnen door Senna Smalbil, Irma Epskamp en Edith van Bergen.

Foto’s Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van Aalsmeer Centrum

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin