Mirjam Stokman laatste prijswinnaar SAWP

Met de symbolische overhandiging van een tegoedbon voor een uurtje beachvolleybal en een etentje in Het Strandpaviljoen, is er een punt gezet achter de prijsvraag van de Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie (SAWP). Een mooier moment, zo vlak voor 5 december, was nauwelijks denkbaar.
 
Afgelopen dinsdag nam de zeer blij verraste Mirjam Stokman de prijs in ontvangst in het keurig aangeharkte zand van het indoorsportcentrum aan de Oosteinderweg. Beachvolleybaltopper Sven Vismans, zoon van de baas van The Beach, mocht de 'plechtigheid' voor zijn rekening nemen.
 
Boven water
De prijsvraag was een onderdeel van de watersportkrant die de SAWP ieder jaar uitgeeft. Vanaf de verschijning in maart werd er iedere maand een winnaar getrokken uit de goede inzendingen. De deelnemers konden de antwoorden op de vragen terug vinden in de krant of op de website. Heel moeilijk waren de vragen niet. Een goede lezer kon de juiste antwoorden zo boven water halen. Zo moest er onder meer geraden worden hoeveel afval er jaarlijks uit de Poel wordt gehaald en hoeveel glasaaltjes palingvisser Theo Rekelhof uitzet.
 
Lange rij
Mirjam Stokman was de laatste in een lange rij winnaars die met mooie (watersportgerelateerde) prijzen verblijd werden. Zo ging er onder meer een zonnebril, een zeilcursus, een overnachting in een tipitent, een rondvaart en VIP-kaarten voor de vuurwerkshow uit. (Klik hier voor een overzicht van de eerdere winnaars)
 
Stokman liet weten zeer uit te zien naar de verzilvering van de prijs bij The Beach. “Ik schuif het wel door naar het nieuwe jaar, dan hebben we met ons gezin nog wat leuks in het vooruitzicht,” aldus de Aalsmeerse.
 
In volle gang
Overigens zijn de voorbereidingen voor de nieuwe watersportkrant alweer in volle gang. De bedoeling is dat de 'glossy' eind maart weer huis-aan-huis verspreid wordt in Aalsmeer en omstreken. De redactie is net als vorig jaar in handen van het team van AalsmeerVandaag.
De kans is groot dat er ook in de komende editie weer een interessante prijsvraag opgenomen wordt.

Foto: Arthur Wingelaar overhandigt de prijs aan winnares Mirjam Stokman. Foto Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel