Mijnsheerlijckheid vierde tweede lustrum

De stemming zat er goed in bij deze dames

Door: redactie. Woensdagmiddag vierden zo’n 80 bewoners van het Kudelstaartse wooncomplex Mijnsheerlijckheid, samen met een aantal externe genodigden, het tienjarig bestaan. Dankzij de gunstige omstandigheden, de goede stemming van de aanwezigen en de nodige hapjes, drankjes en muziek, werd het een onvergetelijke happening.

Bewoner Herman Hulshoff trapte af met een openingsspeech, gevolgd door een inspirerend woord van wethouder Wonen en Volkshuisvesting Aalsmeer, Willem Kikkert. Daarna was het de beurt aan Eliza Dubbelman, adjunct directeur van Habion, die sprak over de ‘geweldige boost aan sociale leefbaarheid’ binnen het complex. Vervolgens sprak Dorpsraadvoorzitter Jaap Overbeek lovende woorden over het reilen en zeilen in Mijnsheerlijckheid. Wijkagent Dennis Rap maakte van de gelegenheid gebruik zich voor te stellen  aan de bewoners. Tenslotte was er een kort woordje van Dyane Stam, buurtverbinder van Participe.

Afscheid van Dokter
Halverwege de middag werd dokter Ben van Ginsel, nog volop aan het werk, maar aan de vooravond van zijn pensioen, door zijn assistenten via de achterdeur van zijn praktijk nog even het feestgewoel ingeduwd. De bewoners, met Lydia Smit als initiatiefneemster, wilden gezamenlijk afscheid nemen van hun dokter en bedankten hem met een cadeau voor zijn inzet. Daarna was het tijd voor informeel samenzijn, gingen de remmen los, liep de dansvloer vol en was het nog lang feestelijk in de tuin van het complex.

(Foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Meer voor Fietsen)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel