Metamorfose voor schoolplein Oosteinder

Het schoolplein van de Oosteinderschool heeft in de vakantieweek een metamorfose ondergaan. Er is hard gewerkt om het grijze plein om te toveren tot een speelplein vol gekleurde kunststoftegels, dat de kinderen uitnodigt tot spelen en bewegen. Het plein heeft nu een 'pannaveld', een hardloopbaan, een klimwand, een sportveldje, basketbalpalen, een apenrotsspeeltoestel en een tafeltennistafel gekregen.
 
Opening
De openingshandeling werd met enthousiasme verricht door Yara Goes  en Zheng-An Kleijn. Op aangeven van wethouder Gertjan van der Hoeven renden zij als eersten over de hardloopbaan en door een speciaal lint dat werd opgehouden door medeleerlingen. De wethouder overhandigde daarna nog officieel de JOGG speelkist aan de school. Deze speelkist bevat allerlei spelmateriaal om de kinderen nog meer uit te dagen om te gaan bewegen.
 
JOGG gemeente
De wethouder gaf aan het een prachtig en functioneel schoolplein te vinden. “Aalsmeer is een JOGG gemeente en samen met onze partners zetten we ons in om gezond eten en bewegen voor jongeren makkelijk en aantrekkelijk te maken. Wij vinden het fantastisch dat De Oosteinder zoveel heeft geïnvesteerd in extra speelmogelijkheden voor de kinderen.Veel dank aan gymleerkracht Wieger die samen met de kinderen dit mooie schoolplein heeft ontworpen.”
 
Foto: openingshandeling door Wethouder Gertjan van der Hoeven. Foto gemeente)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin