Met escaperoom ‘Mee rond de Middellandse Zee’

Roy Schaaij bezig met de inrichting van de escaperoom (Foto pr)

Door: redactie. In het kader van ‘Kerk zijn naar buiten’ presenteert de Dorpskerk opnieuw een escaperoom. Volgens de bedenkers belooft het een spannende en educatieve ervaring te worden voor bezoekers van alle leeftijden. Mooie bijkomstigheid: de attractie is gratis te boeken.

Na het succes van ‘The Passion’ en ‘Kom uit de put’, heeft de Dorpskerk opnieuw een escaperoom gecreëerd. Dit keer met het thema: ‘Ga mee rond de Middellandse Zee’. Hiermee krijgen deelnemers de kans om de reizen van de apostel Paulus op een interactieve manier te ontdekken.

Van vervolger naar verkondiger
Paulus, ooit bekend als Saulus van Tarsus, staat centraal in het verhaal. Hij begon als een actieve vervolger van de volgelingen van Jezus Christus, maar na zijn bekering werd hij een fervente verkondiger van het evangelie. Paulus wordt beschouwd als een van de belangrijkste verspreiders van het christelijk geloof, en zijn brieven in de Bijbel getuigen van zijn reizen en preken.

Dagelijks open
De escaperoom is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring met escaperooms. Deelnemers kunnen komen met vrienden, familie, collega’s of andere groepen. De groepsgrootte is minimaal vier en maximaal zes personen en de escaperoom is dagelijks open van vrijdag 3 november tot en met vrijdag 24 november. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een van de gratis tijdsblokken via het aanmeldingsformulier op de website van de Dorpskerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin