Met bus langs hortensiakwekerijen

(Foto pr)

Door: redactie. In het kader van het ‘Jaar van de Hortensia’ organiseert de Historische Tuin op zaterdag 20 april een exclusieve Hortensia Bustour. Met een historische bus van Maarse & Kroon wordt een bezoek gebracht aan drie hortensiakwekerijen in de regio Aalsmeer.

Het vervoer wordt verzorgd door de Stichting Veteraan Autobussen die de toer rijdt met een Leyland-Verheul bus uit 1960 van Maarse & Kroon. Begeleiding vindt plaats door een gids van museum Historische Tuin, die onderweg meer vertelt over de hortensia.

Vertrek is zaterdag 20 april om 10 uur vanaf de ingang van de Historische Tuin bij het Praamplein. Omstreeks 13.45 uur eindigt de bus weer op dezelfde plek waarna er nog een bezoek worden gebracht aan het tuinbouwmuseum, waar dit jaar onder meer 200 hortensiasoorten zijn aangeplant.

Tickets voor de Hortensia Bustour zijn (zo lang de voorraad strekt) te koop via: de website van de historischetuin. De prijs voor dit programma inclusief busvervoer en toegang tot de Historische Tuin is €17,50.

2 reacties

  1. Toevoeging: Wanneer de busrit in de ochtend volgeboekt is, gaat de organisatie proberen een tweede busrit in te plannen, vertrekt dan waarschijnlijk rond 14.00 uur. Reservering alleen via de website van de historische tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin