‘Meer Westeinder’ vandaag verspreid

Wanneer u vandaag het centrum bezoekt, en daar heeft u natuurlijk vanwege Geraniummarkt en braderie alle reden toe, loopt u een goede kans de tabloid 'Meer Westeinder' in handen gedrukt te krijgen. De seizoenskrant van de stichting Aalsmeer Westeinder Promotie, rolde deze week van de persen en is enthousiast ontvangen. Wethouder Robert van Rijn, verantwoordelijk voor watersport en toerisme in ons dorp, nam donderdagavond het eerste exemplaar in ontvangst. 

Dankzij deze traditionele uitgave wordt Aalsmeer als watersportdorp op de kaart gezet. Enerzijds bedoeld voor mensen die Aalsmeer nog niet zo goed kennen,  anderzijds voor de Aalsmeerders zelf. De krant bevat genoeg informatie om het hele zomerseizoen plezier van te hebben met onder meer een uitgebreide activiteitenkalender, adresjes om boten te huren en een dubbele pagina waarop de horeca zich presenteert.

André van Duin
Er zijn tal van interessante weetjes verzameld en zoals inmiddels vaste prik, worden verschillende mensen geportretteerd die 'iets' met de Westeinder hebben. In deze uitgave vertelt onder meer André van Duin wat hij zo mooi vindt aan de Westeinder. De parttime bewoner van Kudelstaart trekt er regelmatig met een sloepje op uit en zegt vooral te genieten van de ongewongen sfeer op het water.

Om te bewaren
En uiteraard bevindt zich ook weer de waterkaart in deze krant. Zeer in trek bij menig watersporter. In vele opzichten is de 'Meer Westeinder' dus een krant om te bewaren. Zorg dat u hem te pakken krijgt. En mocht het vandaag niet lukken, de krant ligt vanaf deze week ook bij de verschillende Albert Heijn vestigingen in Aalsmeer en Kudelstaart, Jumbo, het gemeentehuis, tal van winkels, jachthavens en horecavoorzieningen. 

Team Aalsmeer heeft met veel plezier aan de krant gewerkt en wenst u mede daarom veel leesplezier.

Foto: wethouder Robert van Rijn en leden van de SAWP lezen met veel plezier de verse 'Meer Westeinder', nadat SAWP voorzitter Arnoud Brouwer hem het eerste exemplaar heeft overhandigd. (Foto's en tekst Arjen Vos)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin