Meer grip op energierekening

(Foto Arjen Vos)

Door: redactie. Weten hoe u met simpele tips kunt besparen op uw energiegebruik? Doe dan op maandagavond 27 maart mee met de workshop Energie Besparen in Buurthuis Hornmeer.

De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente en een energiedeskundige van bureau SME. Aan de hand van praktische voorbeelden en interactieve oefeningen wordt gekeken naar makkelijke manieren om energie te besparen. Door dagelijkse dingen in huis net even iets anders te doen of door kleine maatregelen te nemen zoals radiatorventilatoren. Ook wordt getoond wat een douchewisser met energie besparen te maken heeft. De avond duurt van 19:30 tot 21:00 uur.

Bespaarbingo
De workshop Energie Besparen is de laatste activiteit in het kader van het buurtproject Energiebesparing Hornmeer. Afgelopen maanden ging het Energieteam Hornmeer iedere zaterdag in Hornmeer op pad met hun elektrische busje of bakfiets. Daarnaast waren de energiecoaches iedere maandagavond en zaterdagmiddag in het Buurthuis aanwezig voor een inloopspreekuur. Op 18 maart is er een Energiebespaarbingo in het buurthuis. Zie voor meer informatie de Agenda

Aanmelden voor de workshop kan door te mailen naar buurthuishornmeer@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin