Meepraten over verkeersveiligheid in Kudelstaart

Woensdag 12 november organiseert het bestuur van Dorpsraad Kudelstaart weer een bewonersoverleg. Deze keer is er aandacht voor de stelling: ‘de wandel- en fietsroutes naar de scholen zijn voldoende veilig’.

Iedereen is welkom om mee te praten en te denken over het onderwerp verkeer en vervoer in Kudelstaart. Dit wordt gedaan aan de hand van stellingen waarop de aanwezigen hun mening mogen geven.

Inzicht krijgen 
Op deze manier wil de Dorpsraad Kudelstaart inzicht krijgen in ervaringen uit de praktijk en essentiële verbeterpunten. Maar ook horen wat er al wel goed geregeld is in het dorp. Deze verbeterpunten en suggesties worden voorgelegd aan de gemeente.

De uitkomsten hiervan worden in een volgende bewonersbijeenkomst in januari besproken, waar mogelijk ook de wethouder verkeer en vervoer Ad Verburg aanwezig zal zijn.

Schiphol en vreugdevuur
Naast het verkeersveiligheidsonderwerp zal ook ingegaan worden op de stand van zaken met betrekking tot de achterbanorganisatie Omgevingsraad Schiphol en de vertegenwoordiging namens Kudelstaart.

Extra op de agenda staat ook het geplande vreugdevuur met Oud en Nieuw. Initiatiefneemster van het vreugdevuur zal er samen met Frank van Rijn (adviseur Jeugd & Veiligheid voor Aalsmeer) uitleg over geven.

Het bewonersoverleg start om 20.00 uur in Dorpshuis ’t Podium aan de Kudelstaartseweg. Na afloop is er gelegenheid om samen met andere bewoners na te praten aan de bar.  

Foto: een kruispunt in Kudelstaart (foto Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel