Meedenkers gezocht over verkeer

Private verkeersactie op de Oosteinderweg (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. De gemeente Aalsmeer werkt aan een Verkeerscirculatieplan (VCP) voor Aalsmeer en Kudelstaart. Het VCP is bedoeld om de verkeersveiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid te optimaliseren. De gemeente nodigt inwoners uit om mee te denken en ideeën aan te dragen.

Alle ideeën en ervaringen van de inwoners vormen samen de basis van het VCP. Iedereen kan helpen om de lijst van mogelijkheden zo compleet mogelijk te maken. Ideeën en ervaringen kunnen vanaf heden tot en met maandag 27 mei door worden gegeven op participatie.aalsmeer.nl.

Ideeën geven inzicht
Alle ideeën en ervaringen die zijn ingebracht worden verzameld en samengevoegd met de ontwikkelingen die door de gemeente in beeld zijn en/of worden gebracht. Het totaalbeeld hiervan is het vertrekpunt voor het VCP. De gemeente kan niet beloven dat alle suggesties tot maatregelen leiden. Het VCP geeft inzicht in de richting waarin de gemeente zich de komende jaren kan ontwikkelen op het gebied van verkeer en vervoer. Daarbij vindt de gemeente een goede balans tussen bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid van groot belang. Bijdragen vanuit de bewoners helpen bij het goed in kaart brengen van de ideeën en ervaringen die er leven.

Bewonersavond
Wie liever ideeën en ervaringen tijdens een bijeenkomst doorgeeft kan daarvoor op 29 mei van 19 – 21 uur terecht tijdens een bewonersavond. Inschrijven kan via de website participatie.aalsmeer.nl.

4 reacties

  1. Hornweg viaduct! Verkeer vanuit Hoofddorp nu allemaal door t dorp ri Kudelstaart en verder? Hoe dan?

  2. Slapende ambtenaren, geen snelle acties mogelijk, mijn adviezen lagen na een van de velen ongelukken binnen 1 dag na een recentelijk ongeluk op het “bureau” van Politie.nl . Hun dank was groots!!!
    Locatie: Zwarteweg ter hoogte van nr 100 , AALSMEER

  3. Als het kalf verdronken is… Aalsmeer heeft een ongelooflijk slechte verkeerscirculatie, maar misschien nog niet onherstelbaar? Logica, veiligheid en handhaving zijn dan sleutelbegrippen.., evenals het geld en de durf om eerdere fouten te corrigeren!

  4. Meedenkers gezocht???? Dit hadden ze bij de gemeente eerder moeten bedenken door zelf een keer op een vrachtwagen of bestelwagen te stappen en rond te rijden door het beroerde aalsmeer!!! Greenpark stuurt weer een prachtige folder hoe mooi het allemaal is, weer landjes verkocht, zakken gevuld, oh sorry fietspad vergeten aan te leggen op Andorraweg, nou dan maken we daar maar een 30 km weg van, schiphol parking vol dan doen we dat daar ook maar op de stoep. Op de Aalsmeerderweg staan huizen te koop, wordt er recht tegenover even een uitrit gerealiseerd voor de nieuwe wijk en Hoogvliet fijn die autoverlichting iedere avond in je huiskamer, kont een groot Cargocenter op de Samoaweg , dit is de zijweg op de Aalsmeerderweg ter hoogte van nummers 144 / 146 dus ook dagen nacht zwaar verkeer op de Aalsmeerderweg!!! Aalsmeer heeft zich lekker laten piepelen door Greenpark….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel