Marktplaats vrijwilligers vanaf donderdag in ‘bieb’

De bibliotheek Aalsmeer en Aalsmeervoorelkaar, onderdeel van Vrijwilligers Centrale Amstelland, slaan de handen ineen. Dit betekent dat er vanaf 12 mei, elke donderdag, medewerkers van Aalsmeervoorelkaar in bibliotheek Aalsmeer aanwezig zullen zijn en iedereen kunnen ontvangen die interesse heeft in vrijwilligerswerk of op zoek is naar een vrijwilliger.
 
Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen mensen daar terecht met vragen over het doen van vrijwilligerswerk. Organisatiemedewerkers zijn welkom en kunnen langs komen om een vacature te plaatsen en bewoners uit Aalsmeer kunnen langskomen om hun hulpvraag op de site te plaatsen.
 
“Elkaar vinden, maar vooral elkaar helpen is mooi en inspirerend. Wij horen regelmatig verhalen van mensen die elkaar via Aalsmeervoorelkaar gevonden hebben. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit aan onze tafel in de bibliotheek zodat we hen kunnen helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk of bij het aanmelden als vrijwilliger”, zegt Harmke Visser projectcoördinator VWC Amstelland over de aanwezigheid van Aalsmeervoorelkaar op de nieuwe locatie in bibliotheek Aalsmeer.
 
Aalsmeervoorelkaar (voorheen Zorgvoorelkaar) is de online marktplaats waar inwoners en organisaties uit Aalsmeer en Kudelstaart elkaar kunnen vinden en helpen. Bijvoorbeeld met een klusje in huis, de boodschappen, vervoer, of door samen op stap te gaan. Voor één keer of voor langere tijd. Eenmalig, iedere week, alles daar tussenin én in de buurt.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel