Marius van den Heuvel overleden

Op 86-jarige leeftijd is donderdag 30 juli Marius van den Heuvel overleden. Voorzitter Nico Borgman van Stichting De Bovenlanden Aalsmeer maakte dit middels een in memoriam in de nieuwsbrief bekend.  

Naast vele bestuursfuncties in de tuinbouwsector, zoals voorzitter van de CBTB, de Stivas en meer is hij raadslid geweest in de gemeente Haarlemmermeer. Hij was ook betrokken bij het oprichting van de Stichting De Bovenlanden.

Pionieren
Vanaf 16 juni 1994 was Van den Heuvel gedurende tien jaar penningmeester. Hij heeft daarmee de basis gelegd voor de gezonde financiële opbouw van de stichting. Vooral de eerste jaren was het pionieren, met name bij de provincie, om de doelstellingen vertaald te krijgen in de zo nodige subsidies.

Komende vanuit de tuinbouw, hij was immers kweker, heeft hij in de loop der jaren ook de natuurbelangen van de stichting zich eigen gemaakt.

Dankbaar
Tot op het laatst was Van den Heuvel geïnteresseerd in het wel en wee van de stichting, vaak tot in details. Het bestuur is dankbaar dat hij zo actief een bijdrage heeft kunnen leveren aan het behoud van de Bovenlanden.

Het bestuur wenst zijn vrouw Janny, zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel