Mano Bouzamour in De Oude Veiling

Vrijdag 15 maart is bestsellerauteur Mano Bouzamour te gast bij de bijeenkomst 'Alles Is Taal' in De Oude Veiling. De Amsterdamse schrijver met Marokkaanse achtergrond wordt tijdens de plenaire sessie geïnterviewd over de noodzaak van het goed kunnen beheersen van de Nederlandse taal.

Bouzamour debuteerde in 2014 met 'De Belofte van Pisa', een boek dat momenteel wordt verfilmd en in oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Naast publiektrekker Bouzamour zijn volgende week vrijdag ook wethouder Wilma Alink, voormalig laaggeletterde Ab Spoor en Lydia de Jong van de stichting Lezen en Schrijven aanwezig om hun zegje te doen. 

Het minisympiosium over taal is bedoeld om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid. Mensen die in hun omgeving met dit verschijnsel te maken hebben, zijn van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen. Deelname aan het programma is gratis, inschrijven is wel wenselijk.

De middag wordt georganiseerd door Bibliotheek Amstelland, Gemeente Aalsmeer, Stichting Wereldbuur, Lions, Participe en Vrijwilligerscentrale Amstelland.

Het programma begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur met een borrel.

Zie ONZE AGENDA voor meer info of klik hier om aan te melden.

Foto Rahi Rezvani

(advertentie) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin