Lions cadeautjes voor jarige kinderen

Lionsclub Aalsmeer en Lionsclub Aalsmeer Ophelia hebben ervoor gezorgd dat 150 kinderen in Aalsmeer een mooie verrassing te wachten staat op hun verjaardag. Door de overhandiging van een cheque ter waarde van € 5.250 aan Stichting Jarige Job in Rotterdam kunnen verjaardagsboxen gekocht worden voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren zoals een kind dat gewend zou moeten zijn.

De Lions verjaardagsboxen worden gefinancierd door het jaarlijkse Lions Golftoernooi en worden aan 150 Aalsmeerse kinderen gegeven in samenwerking met de Voedselbank. Door de samenwerking met de Aalsmeerse Voedselbank om er zeker van te zijn dat de boxen bij die gezinnen terecht komen die dat ook echt nodig hebben.

Nadenken over cadeaus
Stichting Jarige Job stelt verjaardagboxen samen voor drie leeftijdscategorieën en al naar gelang de leeftijd en het geslacht van het kind verschilt de inhoud. Er gaan onder andere leesboeken in, verschillende cadeautjes, traktaties voor de klas, slingers, kaarsjes voor op de taart en meer. Over de cadeaus wordt goed nagedacht, er zit bijvoorbeeld geen speelgoed bij waar batterijen voor nodig zijn.

Er zijn steeds meer fabrikanten die Stichting Jarige Job een warm hart toedragen en ook hun bijdrage leveren in de vorm van cadeautjes en sponsoring. Wilt u meer weten over deze Stichting kijk dan op de website.

Foto: Blije gezichten bij het in ontvangst nemen van de cheque door twee vertegenwoordigers (met bloemen) van de Stichting Jarige Job (foto Lions Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin