Lezerspost: ‘Vakantie’

Een van onze trouwste lezers beleeft sinds afgelopen zondag een nauwelijks te beschrijven vakantiegevoel. Toch waagt hij in de rubriek 'Lezerspost' een poging, en het moet gezegd: hij verwoordt het heel mooi. Marcel Bartels, woonachtig op een idyllisch stukje Aalsmeerse polderklei, is zielsgelukkig nu er twee weken niet over zijn huis en tuin gevlogen wordt. Geen enkele herfstbui kan zijn humeur verpesten. Lees hier zijn beschouwing.

Foto Marcel Bartels

(advertentie)

Eén reactie

  1. Marcel kan je eindelijk genieten van de rust ga je met vakantie.
    Fijne vakantie.We weten allemaal dat het ondragelijk is die herrie.Nu merk je ook pas hoe erg het is.Wakker worden zonder vliegtuigen heerlijk.Wat mv. spring int veld beterft.Helemaal gelijk melden melden en nog eens melden.
    Heb onlangs contact gehad met een amtenaar van de gemeente of hij mij kon vertellen hoeveel meldingen er waren geweest van de schade,s veroorzaakt door vliegtuigen.(in onze directe omgeving 6 maal in korte tijd) Zijn antwoord we houden het in de gaten.verder niets meer gehoord.Ik vraag me af of de gemeente hier iets van weet.Misschien moeten wij als bewoners zelf ook maar een meldpunt maken.kunnen wij dat zelf bekend maken in aalsmeer Henk de vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin