Lege flessenactie TinkaHelpt

Dit weekend kon het thuisfront van TinkaHelpt de balans van de lege flessenactie weer opmaken van de afgelopen maand. In totaal is er € 79,05 opgehaald aan statiegeld bij de Albert Heijn aan het Poldermeesterplein. Dit geld wordt overgemaakt aan Tinka Langeveld dos Santos, die met haar man en haar twee dochters in Thailand woont. Ze zijn voor 100% vrijwilligers bij de organisatie ‘Jeugd met een Opdracht’ en leven van giften.

Tinka heeft in Aalsmeer gewoond en vertrok in 2005 als vrijwilliger naar Brazilië. Ze werkte met kinderen die op straat leven. Daar ontmoette ze haar huidige man Eduardo en samen begonnen ze een project in een sloppenwijk, waar ze onder andere een wijkcentrum mochten bouwen.
Na acht jaar in Brazilië te hebben gewoond, vertrokken Tinka en Eduardo met hun dochters Noemi en Hannah richting Thailand om zich ook daar weer in te zetten voor kansloze kinderen.

Vanuit het thuisfront in Aalsmeer worden regelmatig sponsoracties gedaan. Zoals de vreemdevaluta-actie, waarbij iedereen hun ‘overbodige’ vreemde valuta kan inleveren. Dit kan bij de filialen van Bakkerij Vooges en bij de Ichtusshop aan de Kanaalstraat.

Meer informatie over het werk van Tinka en sponsoring: www.tinkahelpt.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin