Lange rijen bij afscheidsreceptie huisarts Van Kessel

Hans van Kessel en zijn vrouw Angela stonden afgelopen zaterdagmiddag in het middelpunt van de belangstelling. Reden was hun afscheidsreceptie die in The Beach plaatsvond. Bijna veertig jaar is Van Kessel huisarts geweest in Aalsmeer Oost met aan zijn zijde zijn vrouw die de praktijkassistente was. Ook opvolgster Mirjam Kusse en haar assistente Lydia Boelen waren zaterdag aanwezig om handjes te schudden.

De receptie werd zeer druk bezocht. Al snel stond er buiten een lange rij van mensen die het echtpaar nog een handje wilden geven. Een tweede toegangsdeur moest zelfs geopend worden voor een vlottere doorstroming. Sommigen hebben wel drie kwartier staan wachten om nog een woordje met de oud-huisarts en zijn vrouw te kunnen wisselen. Ze werden overladen met cadeaus in de vorm van flessen wijn, cadeaubonnen, bloemen en planten.

Foto's: Hans en Angela van Kessel genoten van alle gesprekjes. Op de onderste foto de nieuwe huisarts Mirjam Kusse (in het zwart) en haar rechts van haar de nieuwe praktijkassistente Lydia Boelen (foto's Jaap Maars)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel