Laatste kans om Happy Stone te maken

Door: redactie. Het Happy Stones project van de gemeente en De Kunstploeg ter ere van het 888-jarig bestaan van de gemeente, nadert de laatste fase. Deze zaterdag kunnen geïnteresseerden van 11.00 uur tot 13.00 uur terecht in de Burgerzaal van het raadhuis om een steen om te toveren tot een kunstwerkje.

Tijdens de inloop is er ruimte om onder begeleiding van De Kunstploeg een persoonlijke Happy Stone te maken voor de jarige gemeente. Al het benodigde materiaal is aanwezig en iedereen is welkom. Het is het begin van een weekend waarin De Kunstploeg alle beschilderde stenen gaat verwerken tot één groot samengesteld kunstwerk van 888 stenen.

Finale kunstwerk
De installatie van geverfde stenen zal een aantal weken in de burgerzaal voor iedereen te zien blijven. Een professionele fotograaf maakt een foto van de het verzamelde werk waarvan de print het finale kunstwerk vormt. De stenen worden daarna verspreid over de gemeente.

Diversiteit
Het project brengt jong en oud samen. De oudste deelnemer is in de 90 en de jongste is vier jaar oud. Allerlei organisaties hebben er aan meegewerkt zoals het Zorgcentrum Aelsmeer, de creagroep van gebouw Irene, Ons Tweede Thuis, de basisscholen en professionals.

Foto De Kunstploeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin