Laatste dag KiKa Moorkoppen

Vandaag is de laatste dag van de Müller Multi Moorkoppen-actie. Vanaf afgelopen maandag konden de overheerlijke moorkoppen besteld of in de winkel gekocht worden. Doel van de actie was trakteren is doneren, want van iedere verkochte moorkop gaat € 0,50 naar KiKa.

Er werd massaal gehoor aan gegeven. Een aantal bedrijven dachten niet alleen aan KiKa, maar deelden de moorkoppen ook uit. Dami Fiori ging bij Heliomare trakteren, Ons Tweede Thuis werd getrakteerd door Stevaco Vastgoed en de vrijwilligers bij de Voedselbank mochten ook smullen van Daniëlle Jonker.

Installatiebureau P. Hoekwater BV trakteerde de gezinnen die aangesloten zijn bij de Voedselbank en deed er nog eens 120 stuks bij om uit te delen bij het Zorgcentrum Aelsmeer. The Beach en Boom Belettering en Reclame vulden hierbij aan zodat alle bewoners en medewerkers konden genieten van deze traktatie.

Bothe Business vijf jaar
Gisteren werd er weer informeel genetwerkt bij Open Coffee, voor de deur van banketbakkerij Müller. Deze keer onder het genot van een Müller Multi Moorkop, die getrakteerd werd door Deborah Bothe. Haar bedrijf Bothe Business bestaat vijf jaar en ze vierde dit eerste jubileum onder andere met het uitdelen van de lekkernij.

Tot half vijf vanmiddag kan er nog naar de banketbakkerij aan de Stationsweg gegaan worden om een Müller Multi Moorkop te kopen. Het doel van 4316 moorkoppen van vorig jaar moet toch te evenaren zijn. 

Foto's: de Müller Multi Moorkoppen getrakteerd door Deborah Bothe werden getrakteerd bij Open Coffee (foto's Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel