KWF zoekt vrijwilligers

In Aalsmeer zijn ongeveer 180 vrijwilligers actief voor KWF Kankerbestrijding. Uit oogpunt van kostenbesparing is KWF begonnen aan een bestuurlijke herinrichting. In Aalsmeer en Kudelstaart worden de twee afdelingen samengevoegd tot één gemeentelijk bestuur. Vanwege deze verandering zoekt KWF naar een voorzitter, een wijkhoofd en collectanten.

Secretaris en penningmeester van de nieuwe afdeling zijn Jacqueline Weijer en Marlien Smit. Het bestuur wordt versterkt door wijkhoofd Liza Buskermolen. De drie zijn nog op zoek naar een geschikte voorzitter.
 
Initiatieven
Het Aalsmeerse KWF-bestuur zal in de toekomst redelijk zelfstandig opereren. Ze kan eigen initiatieven ontplooien, passend bij de wensen en mogelijkheden van de gemeente. Naast het coördineren van de collecte, gaat het om het geven van voorlichting op basisscholen en het organiseren of bijwonen van evenementen. De gemiddelde tijd die een bestuursfunctie zal innemen varieert tussen de één en drie uur per week.
 
Verder is de afdeling op zoek naar een nieuw wijkhoofd voor de wijk Uiterweg. Deze wijk met negen collectanten moet aangestuurd worden door het wijkhoofd die de collectanten voorziet van de benodigde materialen voor de collecteweek die 1x per jaar plaatsvindt.
 
Collectanten
Ook is behoefte aan nieuwe collecten voor de straten: Seringenpark in combinatie met de Parklaan, deel van de Uiterweg, Primulastraat en Scarlattilaantje.
 
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jacqueline Weijer via kwfweijer@kabelfoon.net,via de Facebookpagina of de algemene website.
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel