Kudelstaartseweg langdurig op de schop

Werkzaamheden aan het fietspad in november 2021 (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Verkeer dat gebruik maakt van de Kudelstaartseweg moet vanaf deze week rekening houden met hindernissen. Maandag zijn werkzaamheden ter voorbereiding van een geplande dijkverzwaring begonnen.

Daarnaast vinden boringen plaats vanaf het fiets-/voetpad naar de woningen om nieuwe aansluitingen te maken voor kabels en leidingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen de Bachlaan en Herenweg, waarbij gestart wordt aan de kant van de Herenweg.

In fasen
Gezien de behoorlijke afstand die de werkzaamheden afleggen, wordt de klus in fasen geklaard. Er wordt steeds een werkvlak gerealiseerd over een lengte van maximaal 100 meter. Per werkvlak worden fiets- en voetpad afgezet voor verkeer en passeren fietsers en voetgangers de werkzaamheden via de rijbaan. Verkeersregelaars worden ingezet om iedereen veilig om het werkvlak heen te leiden.

De eerder genoemde dijkverzwaring staat eind 2023 in de planning. Naar verwachting zullen alle voorbereidende werkzaamheden duren tot en met vrijdag 3 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin