Komkommertijd

(Foto: archief AalsmeerVandaag)

De zomervakantie is officieel begonnen en daarmee doet ook de komkommertijd weer zijn intrede. Een week of zes staat het nieuws op AalsmeerVandaag op een wat lager pitje en kunt u zich dagelijks verheugen op foto’s van dobberende rubberbootjes, ijsjes etende plaatsgenoten, een goed gevuld Surfstrand en een uitpuilend zwembad. Een geluk daarbij is dat we in Aalsmeer meerdere zwemlocaties hebben, dus dat vult de site meerdere dagen. Ook zullen we hoogstwaarschijnlijk aandacht besteden aan diverse tennispotjes op zowel tennispark Kudelstaart als bij All Out en tegelijk daarnaast ook geduldig naar hun dobber turende hengelaars in de gaten houden. Wie weet ‘schieten’ we nog een verdwaalde wandelaar die zich een slag in de rondte zoekt naar de handigste route om het Pelgrimspad te vervolgen omdat er ineens een hek opdoemde dat hem of haar in de weg zat. Of bezoeken we een watertoerist die Aalsmeer aandoet en graag vertelt over zijn of haar ervaringen.

We zien ook tijdens de zomerperiode overal nieuws in en zijn zeer dankbaar als u tips voor ons heeft. Heeft u kinderen die een limonadekraampje langs de weg opstellen om verhitte fietsers een verfrissing aan te bieden? Laat het ons weten en we komen langs voor een plaatje en een praatje. Organiseert u een slootjespring- of beerpongtoernooi voor de hele buurt? We zijn graag van de partij.

Uiteraard zal ook de redactie deels de koffers inpakken om er even welverdiend tussenuit te gaan. Dag in dag uit nieuws op de plank, vraagt om grote toewijding. Soms staat zelfs onze nachtrust onder druk om u tijdig op de hoogte te brengen van een netelige politieke beslissing, dus hopelijk gunt u het ons dat we in de zomer de gashendel wat laten vieren om even bij te kunnen tanken van alle inspanningen. En we mogen dan wat uitgedund zijn, qua bezetting, ingedut zijn we nooit. Naast de komkommeractualiteiten kunt u zich in elk geval blijven verheugen op de vaste rubrieken als verzin en win en de column. Die reeks gaat altijd door. Alle columnisten staan in de startblokken om u te trakteren op een wekelijkse krent in de pap of kers op de taart. Daarbij liggen er nog verschillende achtergrondverhalen op de plank die naar onze mening informatief en onderhoudend zijn en hopelijk lekker leesvoer opleveren wanneer u op een ligbedje naast het zwembad ligt of op een handdoekje op het strand.

Geniet u net als wij van de zomer, blijf ons vooral volgen en wie weet komen we elkaar ergens thuis of onderweg tegen.

Uw tips graag per mail sturen naar info@aalsmeervandaag.nl

Team AalsmeerVandaag, Leni Paul, Jaap Maars, Joop Kok, Klaas Leegwater, Mariëlle Wegman en Arjen Vos

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin