Kinderspeeldag voor ALS en MS

Door: redactie. Zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS en MS, dat is de doelstelling van Astrid Engel. Begin juni vertrekt zij met Team Aalsmeer naar Frankrijk om twee keer te voet de Mont Ventoux te beklimmen. Om geld te verdienen voor het goede doel organiseert Astrid op zondag 24 april een kinderspeeldag op de Geniedijk.

Op deze kinderspeeldag is er van alles te doen voor kinderen en ouders. Er zijn twee pony’s (met wagen) waar je op kunt rond rijden en die geborsteld mogen worden. Er zijn knutseltafels waar een fotolijstje gemaakt kan worden. De foto die erin kan, wordt gemaakt door fotograaf Merel van Blackbird Fotography. Leuk als moederdagcadeautje. Verder is er een springkussen een opblaasbaar dartsspel, voetballen, stoepkrijten, vrij spelen en er is een kraam met een lekkers voor zowel de ouders als de kinderen. De entree voor deze dag is tien euro.

Op Geniedijk 22 in Kudelstaart (achter de Hornmeer) is iedereen van harte welkom tussen 10 en 16 uur. Aangeraden wordt zoveel mogelijk op de fiets te komen en vooraf aan te melden via mailadres: geniedijk@gmail.com.

(Foto privé)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin