Kinderhulp Afrika brengt licht in Oeganda

(Foto KH)

(Door: redactie) De Aalsmeerse stichting Kinderhulp Afrika wil met een kerstactie honderden kinderen een onvergetelijke kerst bezorgen. Dat wil zij doen door hen nieuwe kleding te geven en de straten van hun woonplaats extra te verlichten.

Kinderhulp Afrika draagt zorg voor 1000 van kinderen in Oeganda door onder meer het geven van onderwijs en een veilige plek om te wonen.

Nieuwe kleding is voor hen ondenkbaar. De kleding die ze hebben, is vaak versleten. Daarom wil Kinderhulp Afrika de kinderen deze kerst verrassen met een kerstpakket met daarin bijvoorbeeld een nieuwe jurk, broek en blouse of schoenen. Daarnaast wil de stichting ook letterlijk licht brengen in de levens van deze kinderen door de straten waar de kinderen wonen goed te verlichten. Daarvoor zijn 30 solarlampen nodig. Extra licht betekent namelijk veiligheid voor de kinderen.

Voor zowel de kerstpakketten als de verlichting is in totaal 9.000 euro nodig. Een gift kunt u overmaken naar NL43 INGB 000 000 5066 t.n.v. Kinderhulp Afrika o.v.v. kerstgift 2023. Ga voor meer informatie naar kinderhulp-afrika.nl/kerst2023.

(partnerbijdrage KH)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin