Kinderen hadden eigen ‘Ride’

[Bevat video] Waar 'de groten' fietsend de Ride for the Roses doorstonden, konden 'de kleinen' op de step hun beste beentje voorzetten. Op het Raadhuisplein was het zondag een kinderfeest. Tal van activiteiten waren hier georganiseerd door de vrijwilligers van de Ride for the Roses en het Oranjecomité Aalsmeer in samenwerking met de winkeliersvereniging Meer Aalsmeer, met als hoogtepunt een stepparcours. Ook zo werd er geld ingezameld voor het onderzoek naar kanker. In totaal haalden de kinderen € 850,- op. 

KInderburgemeester Vince Boom opende het kinderfeest en stapte zelf ook nog op de step voor wat fanatieke rondjes. Een speciale vermelding is er wel voor de scholen OBS Samen Een, PCBS de Brug en OBS De Zuidooster, waarvan de meeste kinderen met een sponsorformulier en centjes naar het plein kwamen. 

Grote envelop met geld
Vooral Dewi uit groep 6 van de Samen Een heeft goed haar best gedaan met geld in te zamelen, want zij zorgde in haar eentje voor € 110,50. Ze kwam de grote envelop brengen en had geen tijd om zelf te steppen, ze moest naar een verjaardag van haar zus.

Het kinderspektakel kon rekenen op meer dan honderd kinderen. Minder dan verwacht, maar al met al een gezellig feestje, aldus de organisatie. Het werd mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, Snackservice Marie, IJs Hoogervorst en van Vliet, Jafrem Verhuur, Free Wheely's, Ton’s Tweewielers, Fireball Light & Sound Service, Café Bar Joppe, Loon- en aannemersbedrijf Arthur Bon, Gebroeders Kreike, Banketbakkerij Ab Müller, Albert Heijn en Total Copy Service.

Foto's en film Arjen Vos. Zie ook de gallery.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel