Kerststuk maken helpt anderen uit de kou

Vorig jaar was er in de Oosterkerk een kerstmarkt voor Albanië (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. De Hervormde Gemeente Aalsmeer, bestaande uit Oosterkerk en Dorpskerk, organiseert al een aantal jaren een kerststuk-workshop voor een goed doel. Ook in deze feestmaand kan er weer worden deelgenomen. Gewoon thuis, met behulp van een instructiefilm die via de mail gestuurd wordt. Doel van de workshop is mensen in Albanië de winter door helpen.

Opgeven kan door voor 3 december een mail te sturen naar diaconiehva@gmail.com. De benodigdheden voor de workshop kunnen op 9 december worden opgehaald in Gebouw Irene.

Kachels en ramen
Het goede doel is voor de allerarmsten in Albanië. Fred en Wilma Westerink, een zendeling-echtpaar dat de Hervormde Gemeente Aalsmeer al jaren steunt, komen in Albanië door hun werk echte armoede tegen. Zij brengen in deze tijd voor kerst voedselpakketten waar nodig en komen bij mensen in huis waar geen kachel is en in sommige gevallen zelfs geen ramen zijn. De diaconie van de kerk heeft gekozen om dit project van Fred en Wilma in Albanië te steunen. Meer informatie is te vinden op hervormdaalsmeer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin