Kerstdiner in Studio’s: wie schuift er nog meer aan?

Na het succes van vorig jaar, organiseert Aalsmeer Over Hoop ook dit jaar weer een kerstdiner voor de minder bedeelden en/of eenzamen in Aalsmeer en Kudelstaart. Hoewel de aanmeldingen binnen stromen, zijn er nog plekken beschikbaar. De organisatie hoopt alle 135 plaatsen gevuld te krijgen.

Om in aanmerking te komen voor deze gratis (!) kerstbeleving die volgende week maandag 18 december plaatsvindt, hoeft men alleen maar een mail te sturen naar de organisatie. Via kerstdineraalsmeer@gmail.com kan men aangeven met hoeveel personen men van plan is te komen. Ook gezinnen zijn van harte welkom. Verdere gegevens die nodig zijn: eventuele leeftijd van de kinderen, telefoonnummer, dieetwensen en of men vervoer nodig heeft. Ook dit jaar biedt het team van het CDA weer aan om als taxidienst te fungeren.

Pas na de ontvangst van een bevestiging met daarin een welkomstkaart, is deelname aan het kerstdiner gegarandeerd. De organisatie roept mensen daarom op snel te zijn met reageren om teleurstellingen te voorkomen.

De avond belooft net als vorig jaar een sfeervol gebeuren te worden dat zich tussen 17 en 21:00 uur afspeelt in een decor zoals dat in Amerikaanse kerstfilms gebruikelijk is. Compleet met livemuziek en kerstverhaal. Ook zal er weer een wensboom aanwezig zijn waaraan mensen een specifieke wens kunnen bevestigen.

Het diner wordt verzorgd door een professioneel cateringbedrijf. Het hele evenement kan gerealiseerd worden dankzij sponsoring van bedrijven, particulieren en plaatselijke kerken. Aalsmeer Over Hoop is een samenwerkingsverband tussen diverse Aalsmeerse kerken.

Foto's: zo zag het kerstdiner er vorig jaar uit. De organisatie hoopt opnieuw veel mensen, jong en oud te verblijden met een onvergetelijk kerstdiner. Foto archief AV 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel