Kavels en clubs gezocht voor Veiling Kudelstaart

De zeventiende editie van de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart vindt zaterdag 13 mei plaats in Dorpshuis Het Podium. De organisatie doet een oproep om kavels in te dienen en vraagt clubs om aanvragen te doen voor financiële ondersteuning.
 
De avond heeft tot doel geld bijeen te brengen voor clubs in Kudelstaart die, voor een bepaald project, een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. In de voorgaande zestien edities werd ruim 288.000 euro bijeengebracht. Dat bedrag werd verdeeld over tientallen verenigingen en stichtingen.
 
Ook dit jaar kan het lokale verenigingsleven weer profiteren van de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning van goed onderbouwde projecten kunnen tussen 15 maart en 5 mei worden ingediend via een formulier op de website www.veilingkudelstaart.nl
  
Huis-aan-huis
Volgende week (van 27 februari tot en met 6 maart) zullen vrijwilligers van de Ouderensoos in het dorp huis-aan-huis een brief bezorgen. Daarin staat op welke wijze inwoners van Kudelstaart een bijdrage kunnen leveren. Dat kan door het aanbieden van een dienst, het geven van contant geld en het overmaken van een bedrag.
 
Bij de brief zit een bon die kan worden ingevuld. Inleveren van die bon kan in speciale bussen die op 27 februari in het winkelcentrum Kudelstaart zullen worden geplaatst. Inleveren kan tot en met 10 april.
 
Foto's: vorige editie van de veiling. (Foto's archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin