Kavellijst Veiling Kudelstaart bekend

De vrijwilligers van Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de veilingavond op 10 mei. Het resultaat wordt hier gepresenteerd met de kavellijst, zodat belangstellenden zich alvast kunnen oriënteren.

Meer dan 300 kavels prijken op de gevarieerde lijst van de 14e veilingavond. En omdat het die zondag Moederdag is, kleurt de veiling groen met de vele bloemen en planten die aangeboden worden.

Gevarieerde spullen
Ruim 1.500 rozen en 1.000 gerbera’s zijn verwerkt in de boeketten. Ook chrysanten, cactussen, geraniums, hortenia’s, lelie’s, pioenrozen, orchideeën en planten komen voorbij. Maar er gaat nog veel meer onder de hamer van de deskundige veilingmeesters Dick Venema en Gert Ubink.

Tijdens de veilingfeestavond kunnen belangstellenden bieden op spullen voor kinderen, waaronder Donald Duck-boeken, een kindertractor, knuffels, puzzels, een stap en zelfs een konijnenhok.

En verder een gevarieerd aanbod aan spullen, zoals een houten fiets, grillplaat, tuinslang, ventilator, beveiligingscamera en nog veel meer.

Van behangen tot knippen
Naast het aanbieden van allerlei producten zijn de Kudelstaarters creatief geweest in het bedenken van allerlei diensten. Waaronder APK-keuringen, Autoservicebeurt, ballonnenboog opzetten, behangen, boottochten, computerhulp, familie fotoshoot, fietsroutes, gitaarstage, hondenwandeling, knipbeurt, lezing, muziek optredens, oldtimer rit, reanimatie, rondleidingen, saunagebruik, sloepentocht, strijken, vakantiehuisje, workshop, zeilcursussen en gratis zwemmen.

Hoogtepunten
Enkele leden van het Comité van Aanbeveling van de Stichting zorgen voor unieke diensten. Zo stelt burgemeester Jobke Vonk-Vedder zich beschikbaar om op te treden bij een passende gelegenheid en heeft Ton van der Veldt een VIP-arrangement bij AZ beschikbaar gesteld. Maar ook Pieter Litjens zorgt voor een unieke kavel met een rondleiding voor 20 personen bij de Tweede Kamer inclusief lunch.

Stichtingen of verenigingen kunnen nog tot 3 mei een aanvraag indienen voor een bijdrage. Meer informatie hierover staat op de website

Foto: Veilingmeesters Gert Ubink (links) en Dick Venema tijdens een eerdere veilavond (foto Stichting Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart)

Lees vorig bericht

Een succesvolle koningsjacht

Lees volgend bericht

Aalsmeer timmert als bloemendorp aan de weg


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *