Kantoor ABN AMRO in juni definitief dicht

Door de verminderde noodzaak van een fysiek bemand bankkantoor krimpt ABN AMRO haar kantorennetwerk in. Dit heeft tot gevolg dat het kantoor de Zijdstraat op 19 juni definitief dicht gaat. Dat laat het bankbedrijf vandaag in een verklaring weten. Wat er daarna met het kantoor gaat gebeuren is niet bekend.

Mochten er klanten zijn die het toch op prijs stellen met een medewerker om de tafel te zitten, dan is het kantoor in Hoofddorp aan het Marktplein de dichtstbijzijnde mogelijkheid. Klanten in de omgeving van het kantoor in Aalsmeer ontvangen binnenkort een uitnodiging om ondersteuning te krijgen bij het online bankieren. Voor medewerkers van het kantoor in Aalsmeer wordt een nieuwe werkplek bij de bank gezocht.

De ABN AMRO is tot 19 juni huurder van het onderste gedeelte van het pand. Erboven bevindt zich een viertal appartementen.

Tekst Arjen Vos, foto Laurens Niezen

 

 

 

7 reacties

 1. ik vind het wel jammer want je kon binnen geld pinnen en ik hoorde van de medewerkers dat er een gele automaat komt. daar kan je straks geld uit pinnen vertelde ze ik vind dat maar niets …

 2. Lekker dan. Weer een belangrijk pand wat leeg komt te staan en voorlopig niets erin komt. Laat de ABN Amro toch zitten waar het is. Nu moet men naar een andere woonplaats uitwijken om daar je bankzaken te gaan doen.

 3. Alle ABN ers overstappen naar ING ..misschien blijven die als laatste dan wel fysiek kantoor houden..

  Maar Nelly om kontant geld te houden hebben we alleen pin automaat nodig.. 😉
  Dat worden er ook minder.. maar zal er toch zeker 1 blijven..

 4. nou boos , mogen we nog zelf nog beslissen , of ik contant geld wil . ik vind het prettig ,wat ik uit geef huishoud geld ,als ik pin geef ik zeker meer uit ,
  en ik kan m pas zoek raken , enz , heb ik geen geld , mogen we nog zelf weten wat ik met m geld doe
  ik pin best wel eens , maar huis houd doe ik liever contant
  alles word maar beslist , iemand wil contant geld voor zijn verjaardag enz
  n boze klant

 5. Dus wederom een klantvriendelijke actie van een bank. Nadat zij eerder al een gigantische crisis hebben veroorzaakt is het wachten nu op het heffen van rente op ons spaargeld. Om over de ouderen maar niet te spreken. Zij worden gedwongen om met hun Canta’s naar Hoofddorp of Amstelveen te rijden. Totdat ook hier besloten wordt om te kantoren te sluiten.

 6. er bevinden zich 5 appartementen boven de bank en niet 4 zoals gemeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel