Kampen komen, kampen gaan

Voor het 76e jaar werden de afgelopen weken de Bindingkampen georganiseerd. Honderden kinderen beleefden plezier met elkaar op locaties in Warnsveld, Burg-Haamstede, Orvelte en Texel. Gistermiddag keerde de laatste groep jonge tieners terug uit Warnsveld.

Ouders en grootouders hadden zich verwachtingvol verzameld op het parkeerterrein bij De Waterlelie. Toen de bus stopte en de deuren open gingen wilden ze maar één ding: hun kroost weer in de armen sluiten. Er werd nog even geduld gevraagd want de kinderen hadden, ondanks de zware week en hun kleine oogjes nog een verrassing in petto. Wat volgde was een kamplied in rapvorm: “En yo, we chillen op Bindingkamp en klooien met een zaklamp. Bindingkamp, het leukste kamp van het land!” klonk het over het parkeerterrein.

Otterlokampen
Een paar kilometer verderop en een uurtje later werd een andere groep kampkinderen welkom geheten. Bij de Lijnbaankerk arriveerden de tieners die met Christelijke Jeugdkampen Aalsmeer mee naar de Ardennen waren geweest. (Foto links)

Ook aan hen was duidelijk te zien dat het een vermoeiend weekje was geweest. De komende drie weken zullen er vanuit deze organisatie nog kampen naar Otterlo gaan.

Tekst en foto's Arjen Vos

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel