Judoworpen voor Living Memories

Met een judodemonstratie en het maken van zoveel mogelijk judoworpen, zetten  judoka’s van judoschool ‘Méér dan judo’ zaterdag 23 maart tijdens de actiedag Let’s Make Memories al hun vaardigheden in voor Stichting Living Memories. Het doel is zoveel mogelijk geld inzamelen om videoportretten te maken voor ongeneeslijk zieke kinderen. 

Coach Ron van Raaphorst van ‘Méér dan judo’ is trots op zijn judoka’s. “Het zijn allemaal helden die zich inzetten voor een fantastisch mooi doel. Vanuit het judo leren wij anderen te helpen die onze steun nodig hebben”.

Leven kan anders lopen
De leerlingen van ‘Méér dan judo’ weten heel goed dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is en dat het leven zomaar anders kan lopen. Daarom dragen zij graag hun steentje bij. Eén van hen zegt daarover: “Het is natuurlijk verschrikkelijk om je kind op jonge leeftijd te verliezen. En we vinden het belangrijk dat de ouders dan nog wel een mooie herinnering hebben aan de tijd die ze gehad hebben met hun kind”.  

Stichting Living Memories maakt videoportretten van kinderen met een beperkte levensverwachting. De portretten worden gemaakt door professionele videomakers die hun vaardigheden vrijwillig inzetten. De gezinnen krijgen de portretten gratis, de kosten worden gedragen door sponsors en donateurs. 

Actiedag in Waterlelie
De actiedag Let’s Make Memories op 23 maart wordt gehouden in de sporthal bij zwembad De Waterlelie aan de Dreef. Naast de judoactie om 16.15 uur, is er een zes uur durende spinningmarathon van 10.00 uur tot 16.00 uur, een bootcamp en Dance for Kids. De dag wordt afgesloten met een barbecue en een optreden van de band Hollands Diep. 

De judoactie steunen, inschrijven voor de spinningmarathon of het aanmelden van een eigen actie kan via de website letsmakememories.nu. Alle informatie over Stichting Living Memories is te vinden op stichtinglivingmemories.nl

Foto 'Méér dan judo'

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel