Jubileumkrant Zwembad De Waterlelie

Vandaag of morgen valt hij in Aalsmeer en Kudelstaart in de bus. De jubileumkrant van Zwembad De Waterlelie. Het Aalsmeerse zwembad bestaat 40 jaar en is hier trots op. En dat mag iedereen weten.

In de feestelijke jubileumuitgave vertellen klanten over hun passie voor zwemmen.  Een aantal van hun uitspraken: “Chlorine is my drug”, “Mijn leven is erdoor veranderd” en “Bubbelen als beloning”. In andere artikelen worden er historische feitjes belicht, vertellen zwemjuf Marga Zondervan en sportstimulator Sabiene Kuiper waarom bewegen zo leuk kan zijn, wordt uitgelegd waarom hoofd zwemzaken Marjorie Meijer leren zwemmen als een stoofpotje ziet en vergelijken oud-directeur Dick de Kuijer en nieuwe directeur Marten van Maastrigt hun werk met snoepjes. Maar er is natuurlijk nog veel meer.

Er staat veel te gebeuren dit jubileumjaar. Een voorbeeld daarvan is het NK Bommetje dat op 17 augustus in De Waterlelie gehouden wordt. Daarom een uitgebreide agenda waarin alle activiteiten vermeld staan. Om voordelig kennis te maken met Zwembad De Waterlelie zijn er ook kortingsbonnen terug te vinden in de krant.

De krant is een echt Aalsmeers product. Lokale ondernemers en verenigingen feliciteren Zwembad De Waterlelie met zijn jubileum in de vorm van een advertentie. Aalsmeer Vandaag-makers Han Carpay, Arjen Vos en Ilse Zethof mochten hier een grote bijdrage aan leveren op redactioneel en fotogebied. Bob van der Laarse heeft de krant vormgegeven.

Aalsmeer Vandaag feliciteert de directie en medewerkers met dit 40-jarig jubileum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin