Jaarlijkse scholenmarkt in Groenstrook

Vaak een lastige vraag. 'Naar welke school wil jij straks?' Toch is het voor alle groep 8 leerlingen uit Aalsmeer en Kudelstaart binnenkort tijd om een voortgezet onderwijsschool te kiezen waar ze de komende vier, vijf of zelfs zes jaar vijf dagen in de week vertoeven. 

Voorafgaand aan alle open dagen en zogenaamde lesjesmiddagen wordt morgenavond op het Wellantcollege de Groenstrook de jaarlijkse scholenmarkt georganiseerd. Leerlingen van de groepen 7 en 8 van de bassischolen uit Aalsmeer en Kudelstaart zijn welkom om kennis te maken met scholen uit de omgeving.

Vrije inloop
Vele scholen zullen woensdag 7 januari aanwezig zijn met een standje om zichzelf aan de basisschoolleerlingen te presenteren en vragen te beantwoorden. Er is vrije inloop tussen 18.00 en 20.00 uur in de school aan de Jac. P. Thijsselaan 18. 

Aanwezig zijn afgevaardigden van het Alkwin Kollege, Amstelveen College, Hermann Wesselink College, Hoofdvaart College, Kaj Munk College, Keizer Karel College, Scholengemeenschap Panta Rhei, Praktijkschool Uithoorn, Thamen Uithoorn, Wellantcollege De Westplas en uiteraard zullen vertegenwoordigers van de Groenstrook ook aanwezig zijn. 

Meer informatie in de agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin