Jaap Overbeek nieuwe voorzitter Dorpsraad Kudelstaart

Aanstaande maandag 9 november wordt er in het Dorpshuis Kudelstaart een bewonersavond georganiseerd. Het bestuur van wat voorheen ‘Dorpsraad Kudelstaart’ heette draagt die avond een nieuwe voorzitter voor.

Oud-wethouder Jaap Overbeek zal voorgesteld worden aan de Kudelstaarters en de voorzittershamer van Elien Haspels overnemen. Tijdens het jaarvergadering gaf ze aan te gaan stoppen met de voorzittersfunctie.

Kroeg en pinautomaat
Tijdens deze bewonersavond wordt iedereen bijgepraat over de voortgang van de kroeg in Kudelstaart en over de verplaatsing van de pinautomaat. Ook komen enkele verkeersmaatregelen aan bod.

In de gemeenteraad is het Beeldkwaliteitsplan Beheer en Onderhoud vastgesteld alsmede de Startnotitie Herenweg 61 en naast 99. Onderwerpen die de Kudelstaarters en hun leefomgeving aangaan en dus op het programma van de avond staan.

Eigen inbreng
Bewoners kunnen deze avond zelf ook onderwerpen aandragen die betrekking hebben op het algemeen belang en de leefbaarheid in Kudelstaart. Op deze avond is er gelegenheid om vragen te stellen en de ingebrachte punten te bespreken en te discussiëren met andere aanwezige bewoners en ondernemers uit het dorp.

De inloop is vrij en de bewonersavond start om 20.00 uur en sluit af met een drankje in de bar, waar iedereen nog even informeel na kan praten. 

Foto: Jaap Overbeek wordt voorgesteld als nieuwe voorzitter bewonersoverleg Kudelstaart (foto archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel