Inschrijving SantaRun geopend

Het is nog ver weg, maar de inschrijving is al geopend. De Rotary SantaRun komt er weer aan en wordt op vrijdag 19 december gehouden. Niet Aalsmeer deze keer, maar in Mijdrecht. En niet overdag, maar in het donker want de start is om 19.00 uur.

De regionale Rotaryclubs (Aalsmeer, Uithoorn en Mijdrecht) hebben de handen ineen geslagen om er één groot evenement van te maken. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Haarwensen, maar ook weer naar de Moederverwendag, waarbij moeders uit Aalsmeer en Kudelstaart met een kind met een verstandelijke beperking een dag in het zonnetje worden gezet.

Geen hardloopwedstrijd
Vorig jaar werd er € 8.500 opgehaald en deden er circa vierhonderd deelnemers aan mee. De SantaRun is geen hardloopwedstrijd waarbij er prijzen te winnen zijn voor de beste lopers. Het gaat om de gezelligheid. Zeker ook na afloop bij het SantaRun-Après-ski-feest.

Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie. Daar kan ook vooringeschreven worden. Kinderen tot 12 jaar betalen € 10 inschrijfgeld en volwassenen € 15.  Voor iedere deelnemer ligt er een kerstmannenpak klaar om de SantaRun in stijl te kunnen lopen.

Foto: De SantaRun 2013 werd in de regen gelopen (foto archief Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin