Inschrijven voor collectieve isolatieactie

Door: redactie. Wanneer uw (koop)huis voor 1988 is gebouwd, is er waarschijnlijk nog veel energie te besparen. Ook als er in het verleden al isolatie is aangebracht. Gemeente Aalsmeer werkt met het Regionaal Energieloket aan een collectieve isolatieactie voor vloer-, bodem en spouwmuurisolatie. Woningeigenaren uit Aalsmeer en Kudelstaart kunnen zich nog tot en met 24 januari inschrijven voor de isolatieactie.

De energieprijzen blijven stijgen en door te isoleren kan energie en dus geld bespaard worden. Isoleren is een belangrijke stap in het terugdringen van energieverbruik, of je nou verwarmt met gas of elektriciteit. Met deze actie kunnen deelnemers rekenen op een scherpe prijs, kwaliteit en maatwerk bij het isoleren van hun woning.

Energie besparen
Gemeente Aalsmeer wil het haar inwoners makkelijk maken om energie te besparen. Op verzoek van de gemeente biedt het Regionaal Energieloket daarom gratis ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning. Mensen die interesse hebben in woningisolatie kunnen zich opgeven voor deze isolatieactie, zonder dat ze meteen ergens aan vast zitten. Er is gekozen voor een ervaren isolatiebedrijf uit de regio. Hun medewerkers kijken of een woning geschikt is, waarna ze een persoonlijke offerte maken. Pas daarna hoeven deelnemers te beslissen of ze gebruik willen maken van deze actie.

Inschrijven
Vrijblijvend inschrijven voor de isolatieactie kan tot en met 24 januari op regionaalenergieloket.nl/aalsmeer/acties. Klik op ‘Isolatieactie Aalsmeer’ en vervolgens op ‘Ontvang persoonlijk aanbod’ om u in te schrijven. Op de webpagina van de isolatieactie vindt u alle informatie. Het is hier ook nog mogelijk om de online informatieavond over de actie terug te kijken.

Foto archief AV/Arjen Vos

 

Lees vorig bericht

RTL4 goed voor twee nieuwe duofietsen

Lees volgend bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Leutgeleuter’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *