Inschrijven voor ‘The Ride’ kan nog

(Foto pr)

Door: redactie. Op zondag 1 oktober is Aalsmeer het toneel van de Ride for the Roses. Na twee eerdere edities is de fietstocht voor KWF dit jaar weer terug in Aalsmeer en belooft het volgens de organisatie opnieuw een mooie dag te worden. De fietstocht brengt veel mensen en bedrijven samen met hetzelfde doel: een toekomst met minder kanker, meer genezing en een beter leven voor iedereen na kanker. Het aantal deelnemers is de duizend gepasseerd maar er kan nog meer bij. De inschrijving sluit komende vrijdag 29 september.

Volgens de organisatie heeft de aankondiging van de Ride for the Roses de afgelopen maanden een golf van enthousiasme en betrokkenheid ontketend bij zowel particulieren als ondernemers. Zo heeft Loogman deze laatste twee weken voor het evenement de gehele wasstraat in Aalsmeer omgedoopt tot speciale Ride for the Roses wasstraat. Alle klanten krijgen van het bedrijf een bijzondere gift en Loogman betaalt 50 procent van het inschrijfgeld. “Een geweldige bijdrage aan het evenement,” aldus de organisatie.

Ook Dutch Flower Group omarmt het evenement. Deze onderneming fietst met maar liefst 130 collega’s en relaties mee met de tocht. Samen met Marjoland verzorgen zij ook de finishroos, die elke deelnemer uitgereikt krijgt na deelname.

Ziel en zaligheid
Daarnaast hebben ook heel veel inwoners uit Aalsmeer en omgeving zich al ingeschreven voor de fietstocht. Ruim 1.100 deelnemers staan er momenteel op de teller, een aantal dat nog elke dag groeit. De organisatie laat weten dat veel deelnemers zich met ziel en zaligheid inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Er is al meer dan 100.000 euro opgehaald.

Berget Lewis
Niemand minder dan de bekende zangeres Berget Lewis zal bij de start aanwezig zijn om alle deelnemers op gang te helpen. Zij zal bij de start ‘The Rose’ van Bette Midler zingen, sinds jaar en dag het lijflied van de Ride for the Roses. Hierna volgt het startschot waarna de deelnemers op de pedalen gaan voor hun 25, 50 of 100 kilometer. De routes brengt de deelnemers dwars door het Groene Hart langs mooie plekken als de Langeraarse Plassen, de Westeinderplassen en natuurlijk de watertoren. De start en finish zijn op het nieuwe evenemententerrein, naast zwembad de Waterlelie.

Inschrijven voor de tocht is tot en met 29 september nog mogelijk via de website: ridefortheroses.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin